Vdes prezantuesi i BBC-së pas një sëmundjeje të shkurtër

Prezantuesi i radios së BBC-së, Dom Busby ka ndërruar jetë në moshën 53 vjeçare.


Ai kishte punuar për më shumë se 30 vite në radio.

“Dom ishte prezantues dhe njeri i shkëlqyeshëm. Ai e donte sportin dhe radion” tha miku i tij.

Puna e tij 30 vjeçare ka bërë që vdekja e tij të konsiderohet humbje e madhe për radion.