Vesa Luma së bashku me bashkëshortin merr vaksinën anti-Covid19

Këngëtarja e njohur kosovare, Vesa Luma me anë të një paraqitje në llogarinë e saj në Instagram ka bërë me dije se ka marrë vaksinën anti-Covid.


Vesa dhe bashkëshorti i saj kanë marrë vaksinën “Phizer Biontech”.

Vlen të përmendim faktin se ka kohë që projektet e këngëtares në fjalë i mungojnë skenës muzikore.

Ndryshe, çifti në fjalë janë prindër të një djali.