Vit i gjatë pa dasma për estradën, iu shterrën edhe kursimet e fundit

Pandemia që shkakton infeksioni COVID-19 e cila ka pushtuar botën, ka prekur rëndë edhe ekonominë e Kosovës.


Nga të gjitha fushat, estrada është ajo më e prekura e cila ka pësuar dëme të mëdha si pasojë e ndalimit të të gjitha ahengeve familjare, shkruan Reporteri.net.

Përkundër disa bizneseve tjera që u hapën, industria e dasmave nuk po lejohet as sot, duke bërë që këngëtarët të jenë shumë të dëmtuar financiarisht.

Disa nga ta po mbijetojnë nga bizneset tjera që kishin hapur më herët.

Për cilët bëhet fjalë, mund ta kuptoni në videon e mëposhtme.

Emisioni ‘SHOW TIME’ është prodhim i Gazetës Online ‘Reporteri.net’ dhe transmetohet çdo të shtunë në ora 19:30 në RTV Dukagjini.

/Reporteri.net