Xeni ia nis dasmave: ‘Filluam sezonën 2021’

Këngëtarët tashmë kanë filluar sezonën e dasmave pas raportimeve për lirimin e masave anti-Covid.


Pas lirimit të masave nga Qeveria e Kosovës, rreth lijimit të mbajtjes së dasmave po me disa rregulla strikte, tashmë shumica e këngëtarëve kanë filluar mbajtjen e tyre.

Dhe, këngëtari nga Gjakova, Shkëlzen Jetishi ka zbuluar se ka nisur sezonën e ahengjeve familjare.