Bamir Topi i thur lavde Fatos Nanos: Ka qenë politikan i formuar

Ish-presidenti Bamir Topi u shpreh se Fatos Nano ka qenë një politikan i formuar dhe ishte ai që pas debateve shumë të forta i thyeni akujt, nuk ishte mëri.


“Fatos Nano ka qenë një politikan i formuar dhe ishte ai që pas debateve shumë të forta i thyeni akujt, nuk ishte mëri. Ka eksperienca të gjëra që së paku të identifikohet si një politikan i mungon politikës shqiptare”.

“Njeriu kur është në politikë kurrsesi nuk mund të t’i krijojë vetës mundësi për ngjitje në një subjekt tjetër politike”, ka deklaruar Topi në RTV Ora.

“Në vitin 2013 një forcë politike i rezistojë tundimeve për të konkurruar me të dyja palët dhe e paguam këtë”, ka thënë Topi.