Dje mbrojti pronën, policja e Shqiponjave sot u pezullua

Suspendohet nga detyra përkohësisht  Blerta Dervidhi, nëna e dy  djemve, e cila dje po përballej me përmbaruesit dhe policinë për të mos lejuar marrjen e shtëpisë.

“Unë kam qenë banore. Jam qytetare e thjeshtë e lirë për të mbrojtur pronën time dhe fëmijët e mi sepse nuk kam ku të shkoj tjetër”, tha efektivja e Shqiponjave, transmeton Reporteri.net

Ajo punon në patrullën e posaçme të Shqiponjave në policinë e Shqipërisë, por eprori i saj e ka njoftuar se është  pezulluar nga puna.