Ekzekutimi i 27-vjeçarit, vetëdorëzohet autori dhe një nga të kërkuarit

Është vetëdorëzuar në polici autori i vrasjes së 27 vjeçarit, Mehmet Qema mbrëmjen e djeshme në Tiranë.


Pas kontrolleve të shumta e pamundësisë për të qëndruar të fshehur dhe pas negociatave të policisë me avokate dhe familjaret pak momente më parë u dorëzua në Policinë e Tiranës autori dhe një nga personat prezent në ngjarje konkretisht Frenkli Myftari.

Policia vijon kërkimet për Erlind Peka, Bralid Aga, Blerim Hoti dhe Xhuljano Koçi.