Habit deputeti shqiptar: Shfaqet në Kuvend me zinxhir të hapur dhe pantallona të ndotur

Shumë prej deputetëve përpara se të hyjnë në parlament i kushtojnë një rëndësi të madhe pamjes të jashtme.


Mirëpo ka dhe nga ata që nuk janë shumë të kujdesshëm dhe hasin incidente. Më i fundit ka qenë deputeti socialist, Spartak Braho, i cilin sot kishte veshur një kostum lino ngjyrë kafe të lehtë.

Mesa duket Braho nuk i ka vënë re detajet në kostum si njollën tek pjesa e gjurit, apo zinxhirin e hapur. Këto detaje nuk i kanë shpëtuar as syrit të fotografëve, që kanë përfituar nga rasti dhe e kanë bërë pjesë të aparatit.