Hapet spitali Covid 3 në Shqipëri, shtrohen 6 pacientët e parë

Rritja e shifrave të infektimeve dhe shtrimet e pacientëve të prekur nga Covid, kanë çuar në hapjen e spitalit Covid 3.


Sikurse news 24 raporton, 6 pacientë janë shtruar në këtë spital duke shënuar kështu numrin më të lartë të shtrimeve në vend që në nisje të pandemisë.

Kujtojmë se javët e fundit situata është rënduar, ndërsa një ditë më parë numri i të shtruarve në spitale arrinte në 301 persona.