I moshuari e detyron Edi Ramën t’i heq këpucët te dera e shtëpisë

Një i moshuar në fshatin Gjepalaj në Shijak e ka detyruar Edi Ramën që të heqë këpucët përpara se të hyjnë në shtëpinë e tij.


Kjo shtëpi është ndërtuar nga qeveria, pasi e vjetra ju prish nga tërmeti.

Teksa po hynin për të parë banesën, Rama i jep çelësin dhe banorin që e quajnë Osman e ftuan të udhëheqë përpara.

Kryeministri, i cili ka kohë në të gjitha banesat, meqë janë fare pak i thotë:

– Osman s’po i heqim këpucët…

Por, i moshuari ia kthen:

– Mirë është me i heq.