Kalendari i riatdhesimeve, këto janë qytetet që mund të udhëtoni dhe oraret e fluturimeve drejt Shqipërisë

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar kalendarin e riatdhesimeve për datat 14 deri në 20 Maj, për të gjithë shqiptarët e bllokuar jashtë shtetit dhe anasjelltas.