Meta: Kemi ende shumë për të mësuar nga themeluesit e BE-së

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka shpërndarë për ndjekësit në rrjetet sociale, një pjesë të shkurtër të fjalës së tij në Samitin e Liderëve të Brdo Brijunit që po mbahet në Tiranë.


Ai ka thënë se kemi ende për të mësuar nga themeluesit e Bashkimit Evropian.

“Vendet tona kanë ende shumë për të mësuar nga themeluesit e Bashkimit Evropian dhe filozofia e këtij projekti historik, mbi çfarë mund të konsiderohen ide pionere, nxitëse të një epoke të re të bashkëjetesës në rajonin tonë”, ka shkruar Meta në rrjetin e tij social Facebook.

Presidenti Meta ka organizuar në Tiranë Samitin e radhës së Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit.