Ndalohen grumbullimet në ambientet e hapura dhe të mbyllura deri në 8 prill

Masat e vëna nga Komiteti Teknik i Ekspertëve do të jenë në fuqi së paku deri në 8 prill 2021.


Përmes një VKM-je të publikuar ditën e sotme në fletoren zyrtare me firmën e ministres së Shëndetësie Manastirliu, bëhet me dije se ndalohen grumbullimet në ambientet e hapura dhe të mbyllura.

Më herët ishte vendosur që një masë e tillë të ishte e zbatueshme deri në 25 prill 2021, ndërkohë që është shtyrë edhe për 2 javë të tjera nga kjo datë.

Komiteti Teknik i Ekspertëve i la në fuqi masat e marra për ndalimin e pandemisë dhe lejoi vetëm kthimin e maturantëve në klasa.