New York Times raporton për protestën në Tiranë

Protesta e opozitës në Tiranë ka gjetur edhe sot hapësirë të madhe në mediat ndërkombëtare.


Jo vetëm mediave të vendeve fqinje, por edhe atyre amerikane.

New Jork Times shkruan sot se protestuesit në Shqipëri kërkojnë largimin e qeverisë së Edi Ramës dhe zgjedhje të reja, të lira.

Gjithashtu, New Jork Times shkruan se protesta e kësaj të enjteje është pjesë e strategjisë së opozitës shqiptare, e cila akuzon qeverinë e Kryeministrit Edi Rama për korrupsion dhe lidhje me krimin e organizuar.