Nga sot hapen edhe autoshkollat në Shqipëri

, Image: 376488830, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Pas hapjes së berberëve, parukerive, dyqaneve në qendrat tregtare, kryeministri Edi Rama ka njoftuar se do të hapen edhe autoshkollat.


“Aktiviteti i subjekteve private që regjistrojnë dhe përgatisin aplikantë për leje drejtimi, rritje kategorish, teori e praktike hapet me dy faza: 11 dhe 18 maj”

Duke filluar nga sot, 11 maj nisin regjistrimet e reja dhe rihapjet e aktivitetit ekonomik për kursantët e rinj. Prioritet mbetet respektimi i masave, distanca 1.5 metër dhe higjiena.