Një vajzë e re mbi tarracën e pallatit, tenton të bëjë vetëvrasje

Një vajzë e re tenton të hidhet nga tarraca e një pallati në Durrës. Sipas të dhënave të para mësohet se ngjarja ndodh tek pallatet e bashkisë ne Shkozet.


Lajmi konfirmohet nga shërbimi zjarrfikës, i cili ka njoftuar për ndihmë edhe policinë.

Në vend kanë mbërritur dy makina zjarrfikëse dhe forcat e policisë. Nuk dihet ende motivi që e ka shtyre vajzën drejt këtij veprimi.