Pas përplasjeve në distancë, Rama dhe Meta bëhen bashkë në Durrës

Kryeministri Edi Rama dhe presidenti Ilir Meta janë bërë bashkë.


Stërvitja “Defender Europe 21” i ka bërë bashkë 2 krerët e shtetit, të cilët kohëve të fundit kanë pasur jo pak përplasje në distancë.

Megjithatë, edhe në këtë rast ato kanë mbajtur distancë.