Shqipëri: Shtohen aksidentet më shumë viktima, 420 ngjarje për 3 muaj

Aksidentet rrugore kanë shënuar rritje në Shqipëri gjatë sezonit veror në krahasim me një vit më parë.


Në tre muajt që lamë pas janë regjistruar 420 aksidente rrugore dhe për pasojë ka pasur rreth 60 persona të cilët kanë humbur jetën.

Në të njëjtën periudhë, 1 vit më parë janë regjistruar 375 ngjarje rrugore me rreth 55 viktima.