Shqipëria e para në rajon për vaksinimin anti-Covid, Rama: Nuk ka nder më të madh për mua se udhëheqja e kësaj lufte

Kryeministri i Shqipërisë,  Edi Rama ka publikuar një grafik me të dhënat e vaksinimit të qytetarëve në rajon, ku Shqipëria zë vendin e parë. Rama shkruan se nuk ka nder më të madh për të se udhëheqja e kësaj lufte.


 

Nuk ka nder më të madh për mua se udhëheqja e kësaj lufte për ju e me ju❤️dhe nxjerrja së afërmi e Shqipërisë përtej tunelit të pandemisë, më shpejt se shumë të tjerë në Europën ku jetojmë”, shkruan Rama.

Në vend të dytë renditet Kroacia e ndjekur më pas nga Serbia dhe Mali i Zi. Ndërsa Turqia renditet në vendin e 6. Ndërkohë Bosnja Herzegovina është në vendin e fundit të tabelës.