Stuhi e fuqishme edhe në Velipojë, shkulën nga toka pemë të mëdha

Stuhia e fuqishme që goditi Shqipërinë ka qenë aq e fortë saqë ka shkulur nga vendi pemë të mëdha.

Veçanërisht në fshatin Pulaj në Velipojë, një sërë pemësh të vjetra janë shkulur dhe kanë rënë përtokë pikërisht për shkak të erës së fortë.

Pamjet e më poshtë që tregojnë se çfarë ka ndodhur janë postuar nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, i cili ka vënë në dijeni që prej shkuljes masive të pemëve, ka patur dhe një sërë problematikash me rrymën.