Tepelena surprizon Ramën, e pret me këngë e valle

E ndërsa një pjesë kanë protestuar (opozitarët), pjesa tjetër e qytetarëve të Tepelenës me në krye kryebashkiakun Tërmet Peçi kanë surprizuar kryeministrin Edi Rama.


Ata kanë ndaluar eskortën duke e përshëndetur.

Rama ka dalë nga makina dhe u ka thënë se nuk e kishte në planifikuar një takim elektoral në Tepelenë por do të shkojë.

“Se këta nuk më kishin vënë takim në Tepelenë, por unë nuk iki pa takim në Tepelenë. Në orën 09:00 takim në Tepelenë” tha Rama.