Shqipëria tronditet sërish nga një tërmet i fuqishëm, lëkundjet ndihen edhe në Kosovë

Një tërmet i fuqishëm është shënuar në para pak minutave në Korçë.


Sipas raportimeve nga mediat e Shqipërisë, thuhet se lëkundjet kanë qenë të forta me magnitutë 5.2.

Lëkundjet janë dëgjuan edhe në disa qytete të tjera të Shqipërisë e gjithashtu lëkundjet u dëgjuan dhe në Kosovë, Greqi dhe Maqedoninë e Veriut.