U bllokuan në shpellën e Pëllumbasit, shpëtohen pas 4 orësh

Pesë persona që kishin mbetur të bllokuar në Shpellën e Pëllumbasit në kanionet e Erzenit pranë Tiranës u shpëtuan pas gati katër orësh.


Në vendin e ngjarjes shkoi urgjenca e Tiranës dhe Forcat e policisë, por terreni i vështirë e bënte të pamundur ndërhyrjen, shkruan TCH.

Njeri prej personave të bllokuar kishte ndrydhur këmbën, ndaj në operacionin e shpëtimit u angazhua edhe një helikopter.