Vazhdon nisma për të mbështetur familjen e Arjan Sala, kështu mund të kontribuoni

Vazhdon dhurimi për të mbështetur familjen e vogël, djalin dhe bashkëshoreten, që la pas Arjan Sala.


Nismës, e cila është iniciuar nga ‘Fundjavë Ndryshe’ i është bashkuar edhe emisioni “Opinion” dy ditë më parë, ku të ftuar në emision ishin dhe xhaxha e vëllai i viktimës.

Për të gjithë ata që duan të shprehin solidaritetin e tyre duke ndihmuar familjen e kërkojnë të dhurojnë mund ta bëjën atë nëpërmjet mënyrave të mëposhte:

🔷 GoFundMe: http://charity.gofundme.com/arjansala

🔷 PayPal Link : https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=4WVLREEXKTMFW

🔷 PayPal Email: [email protected]

Një kontribut sado i vogël do të ishte ndihmë për djalin që la pas Arjan Sala, i cili nuk do ta shoh më babain e tij që humbi jetën në krye të detyrës.

Kujtojmë që Arjan Sala, i cili punonte si roje sigurie humbi jetën gjatë një zjarri që ra në magazinën e një qendre tregtare në kryeqytet, pasi shpëtoi thuajse 25 kolegët e tij.

Për veprimin e bërë, duke shpëtuar kolegët e sakrifikuar veten, ai u nderua me statusin “Dëshmor i Atdheut” nga qeveria