Zhduket 18 vjeçari, familjarët dyshojnë se është mbytur në lumë

Një 18 vjeçar nga Këlcyra nuk është gjendur ende prej 4 ditësh kërkime.


Policia dhe familjarët e të riut Matias Rizallari dyshojnë se 18 vjeçari mund të jetë mbytur në lumina Vjosa.

Policia ka nisur kërkimet në afërsi të lumit ndërsa këtë të mërkurë janë thërritur në ndihmë dhe polumbarët e Renea-s të cilët kanë kërkuar në hyrje të Këlcyrës deri te rrjedha që kalon në urën e Dragotit.

Deri më tani nuk ka patur asnjë rezultat në gjetjen e trupit të të riut.