Futet mes tifozëve holandezë dhe konsumon shumë alkool, shqiptari dehet “tapë” dhe përfundon në spital

Tifozët e dy skuadrave ardhur në Tiranë vazhdojnë të konsumojnë papushim alkool. Ata këndojnë dhe hedhin parulla për skuadrat e zemrës.

Pjesë e festimeve shpesh janë bërë edhe shqiptarë.

Në prakun “Rinia” është bashkuar edhe një shqiptar që si duket nuk ka mundur dot t’i bëjë ballë holandezëve sa i përket konsumit të alkoolit.

Nga pija e tepërt ai nuk është ndjerë mirë teksa është marë me barrelë dhe është transportuar me ambulancë në spital.

E ndërsa ora afron, festa dhe sasia e alkoolit të konsumuar veçse rritet.