Këtu mund ta shihni LIVE luftën e Majlinda Kelmendit: Pritet të sjell akoma ari në Kosovë

Majlinda Kelmendi ka arritur që të fitojë dy gara në Grand Prix të Budapestit.


Kelmendi ka mposhtur në fillim meksikanen Luz Olvera, shkruan Reporteri.net

Majlinda ishte në disavantazh me 1 wazzari e kishe edhe një karton (shido), por ka arritur ta rikthejë lojën duke fituar 2 wazzari rresht që kanë vlerën e një Ipponi.

Pas saj, Kelmendi fitoi luftën e dytë duke kaluar në gjysmë finale. Kelmendi me shumë zgjuarsi ka arritur që ta mposhtë Shukavanin me një vazzari në kohë shtesë.

Kelmendit i duhet edhe një fitore për të kaluar në finale, ku ka shpresë për medalje të artë.

Reporteri.net iu sjell linkun ku mund ta shihni LIVE luftën e Majlinda Kelmendit. Ajo duhet të fitojë dhe me këtë fitore do të kalojë në finale.