Ky është kundërshtari i parë i Akilit në ‘Grand Prix 2019’

Akil Gjakova ka mësuar kundërshtarin e parë në ‘Grand Prix 2019’.


Xhudisti Gjakova është në mesin e pesë garuesve nga Kosova pjesëmarrës në Budapest.

Akili raundin e parë e ka kaluar pa luftë, ndërsa në raundin e dytë do të takohet me Constantin Gabun, nga Kanada.

Gabun është vetëm 20 vjeçar, dhe në këtë raund kaloi pas fitores kundër Eldin Nour Hamada.