Mësohen nikoqirët e Lojërave Olimpike Dimërore 2026

Milano dhe Cortina d’Ampezzo në Itali janë përzgjedhur qytetet nikoqire të Lojërave Olimpike Dimërore për vitin 2026.


Komiteti Olimpik Ndërkombëtar ka votuar për Italinë që mposhti Suedinë.

Cortina njihet si qytet olimpik pasi në të kaluarën kishte organizuar Lojërat Dimërore më 2956.