Pavel Nedved jep detaje në lidhje me të ardhmen e Cristiano Ronaldos

Pavel Nedved, nënkryetar i Juventusit, ishte i pranishëm në shortin për kalendarin e Serie A dhe zbuloi se Ronaldo pritet të rikthehet në klub, duke treguar datën për datën e mundshme të rikthimit të tij.


“Ne nuk kemi ndonjë informacion në lidhje me dëshirën tuaj të mundshme për t’u larguar. Ne do ta presim atë, kthimi i tij është caktuar për 25 korrik, kështu që ai do të jetë me ne”, tha ai.

Cristiano Ronaldo ka edhe një vit tjetër kontratë me Juventusin, klubin që ai ka përfaqësuar që nga vera e 2018.

Megjithatë, kishte zëra të mëdha që supozonin për largimin e tij të mundshëm në këtë merkato.