Premierliga s’do të mbyllet në ndonjë kontinent tjetër

Premier League është përfolur se mund të zhvendoset të luhet në një kontinent tjetër, por me sa duket gjithçka ka qenë në kuadrin e zërave.


Së fundmi është numri një, Richard Masters i cili ka deklaruar se klubet nuk janë të gatshme për t’u transferuar, ndaj kampionati do të zhvillohet në Angli.

Siç është konfirmuar dhe nga qeveria angleze, Premier League pritet të nisë në 1 qershor, ndërsa zërat për të luajtur në një shtet tjetër tashmë janë shuar.