Ronaldo tregon se cili është goli i tij i preferuar, befason me zgjedhjen

Ylli i Juventusit, Cristiano Ronaldo ka folur për median franceze, ku ka diskutuar për karrierën dhe qëllimin e tij të preferuara.


“Për të qëndruar më të mirët, duhet të jem inteligjent. Shtatëqind gola? është një numër mbresëlënës që më bën akoma më krenar, pak lojtarë e kanë arritur atë”.

Kurse për golin e preferuar ai tregoi se është goli që e ka shënuar kundër Juventusit.

Po ashtu Ronaldo foli edhe për rivalitetin e tij me Messin.

“Përballja me njëri-tjetrin në Spanjë ka ndikuar të jemi më të mirë, më efikas. Në Real, ndjeva më shumë prezencën e tij sesa në Manchester, pra kisha presion pak më shumë. Nga një këndvështrim i caktuar, ishte një rivalitet i shëndetshëm”, u deklarua Ronaldo.