Shtime: I riu gjuan për të shënuar gol por e shkund trafon e rrymës

Cak e pati golin por topi përfundoj duke e goditur trafon e rrymës.


Një i ri i cili deshi të shënojë gol e goditi fort topin por duke e shkundur trafon e rrymës duke i lënë në errësirë edhe lojtarët e tjerë dhe shikuesit që e përcillnin lojën.

Reklamë

Video është publikuar nga faqja Fansat e Futbollit Kosovar.

Rasti ka ndodhur në fshatin Rashincë e Shtimës.