Skena të çmendura në futbollin brazilian: Tifozi me thikë futet në fushë dhe kërcënon lojtarët

Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur në futbollin brazilian.

Në turneun e grupmoshave të reja është ndërprerë një ndeshje si pasojë e futjes së një tifozi në fushë.

Tifozi ishte i nervozuar dhe kishte armë të ftohtë me vete, duke kërcënuar lojtarët e Palmeiras.

 

Ndeshja po zhvillohej mes Sao Paulo dhe Palmeiras dhe vetëm tifozët e Sao Paulo ishin të lejuar të futen në stadium.

Ndeshja ishte në kuadër të kategorisë U20.

Shikoni më poshtë momentin kur tifozi me thikë futet në fushë.