Xhaka në dyshim për ndeshjen ndaj Liverpoolit

Arsenal ka konfirmuar gjendjen e lojtarëve para ndeshjes ndaj Liverpoolit.


Arsenali konfirmoi se gjatë ditës së sotme ka vlerësuar futbollistët pas rikthimit nga detyrat e tyre me Kombëtaret.
“Graniti nuk ndihej mirë në mëngjes dhe e humbi stërvitjen e sotme”, tha klubi.

“Gjendja e Granitit do të adresohet edhe njëherë para ndeshjes të së shtunës”, deklaroi Arsenali në uebfaqen e tyre.

“Ndërsa të gjithë lojtarët e tjerë janë të gatshëm për selektim”, thuhet në njoftim.