Bercelona konfirmon se është tërhequr nga Superliga e Europës

Numri një i Barcelonës, Joan Laporta, ka konfirmuar se klubi i tij do të kërkojë që përmes votave, të vendoset nëse do të marrë pjesë apo jo në Superligën e krijuar nga 12 klube më të mëdha nga Serie A, Premierliga dhe La Liga.


“FC Barcelona s’do të hyjë në Superligë pa arritjen e marrëveshjes së anëtareve të asamblesë. Ata janë që vendosin, është klubi i tyre”, tha Laporta.

Manchester City, Chelsea dhe Atletico Madrid, janë klubet që raportohet se do të tërhiqen nga Superliga.