Pesë mënyra kreative për t’i lidhur këpucët

Se si t’i lidhni këpucët jeni mësuar qysh në një moshë shumë të re, por mundësitë janë të mëdha që nuk jeni mësuar t’i lidhni në disa mënyra të caktuara.


Kjo video e mëposhtme ju ofron pesë mënyra unike për t’i lidhur këpucët, e që secila është më kreative dhe më interesante se tjetra.

Në video demonstrohet hap pas hapi secila mënyrë e lidhjes dhe juve vetëm ju mbetet t’i impresiononi tjerët me kreativitet!