Si të visheni kur jeni mysafire e një dasme në pranverë?

Pasi zyrtarisht të fillojë pranvera dhe të përfundojë sezoni i fejesave, kalendari juaj do të fillojë të mbushet me dasma.


Nëse jeni e ftuar mysafire e një dasme pranverore, duhet të jeni e sigurt që koleksionet e fundit të fustaneve pranverorë kanë mbushur dyqanet.

Këto fustane duhet të jenë me ngjyra dhe ne më poshtë po ju japim disa ide: