Studimi: 71 përqind e kosovarëve nuk kanë pirë alkool asnjëherë në jetë

Kosovarët  nuk e lënë keq sa i përket pirjes së alkoolit dhe duhanit.


Por një studim i ri thotë se, 71 përqind e kosovarëve nuk kanë pirë asnjëherë alkool.

Stuumi që është bërë nga European School Survey Project on Alcohol and Other Drugs” thekson se 10 përqind e qytetarëve të Kosovës kanë pirë vetëm njëherë ose dy alkool.