A ka përparësi vetura e policisë në këtë udhëkryq?

A mendoni se jeni shofer i mirë? Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.


Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 4 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë.

1. Makinë jeshile dhe portokalli – makina blu – vetura e policisë
2. Vetura e policisë – makina blu – makina jeshile dhe portokalli
3. Makina jeshile dhe portokalli – vetura e policisë – makina blu
4. Makina blu – makina jeshile dhe portokalli – vetura e policisë.