Facebook probleme me postime dhe shfaqje të fotografive

Facebook-u ka ndaluar së punuari normalisht, në të njëjtën kohë me prishjen e WhatsApp-it.


Kjo nuk duhet se ka të bëj me një kolapsim total por me prishjen e ndonjë funksioni të caktuar të këtij rrjeti social të internetit.

Përdoruesit raportojnë se postime specifike dhe fotografi nuk po shfaqen.

Problemet erdhën në të njëjtën kohë si në prishjet në WhatsApp. Edhe aty, përdoruesit kanë raportuar probleme me dërgimin e përmbajtjeve të caktuara, fotove, videove, mesazheve me zë e të tjerat.

Së fundi, edhe Instagrami ka ndaluar së punuari, me fotografitë që po dështojnë së ngarkuari.