Filmat që do të shohim në Netflix këtë gusht

Gushti është në horizont. Përveç plazhit, në komoditetin e shtëpisë tonë, pse jo mund të na shoqërojnë filmat. Për fatin tonë të mirë, Netflix ka një listë të re të opsioneve të transmetimit që do të jenë gjatë gjithë muajit.


Pray Away (3 gusht)

Në këtë dokumentar tërheqës, të mbijetuarit dhe ish-udhëheqësit e të ashtuquajturës lëvizje “terapi konvertimi” flasin për dëmin që i shkakton komunitetit LGBTQ+ dhe sesi ata kanë qenë në gjendje të ecin përpara (ose jo).

Cooking With Paris (4 gusht)

Jini të sinqertë; a nuk keni dashur gjithmonë të shikoni Paris Hilton duke gatuar një vakt? Hilton bën pikërisht atë në këtë serial që përmban një mori vizitash nga mysafirë të veçantë të famshëm, dhe është një kënaqësi e vërtetë.

The Kissing Booth 3 (11 gusht)

Protagonistja Elle është e detyruar të zgjedhë midis një lëvizjeje ndër-vendore me BF Noah e saj ose një kalimi në kolegj me BFF Lee në pjesën e tretë të kësaj ekskluziviteti të njohur adoleshent.

The Chair (20 gusht)

Sandra Oh shkëlqen absolutisht në këtë serial për gruan e parë me ngjyrë që u bë kryetare e një departamenti në një universitet të madh në Angli.

Sparking Joy (31 gusht)

Mbretëresha organizative, Marie Kondo, është kthyer për të ndihmuar njerëzit në jetën e tyre në këtë serial të ri. Kondo merr përsipër të ndihmojë njerëz.

Lista e plotë

1 gusht/ 30 Rock: Seasons 1-7, Beethoven, Beethoven’s 2nd, Beowulf, Catch Me If You Can, Darëin’s Game, Deep Blue Sea, The Edge of Seventeen, Ferris Bueller’s Day Off, Five Feet Apart, Friday Night Lights: Seasons 1-5, Good Luck Chuck, The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia, Hunter X Hunter (2011): Seasons 5-6, Inception, The Lincoln Lawyer, The Losers, The Machinist, Magnolia, Major Payne, My Girl, My Girl 2, The Net, The Original Kings of Comedy, Pineapple Express, Poms, Seabiscuit, Space Cowboys, Team America: World Police.

3 gusht/Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord, Top Secret UFO Projects: Declassified

4 gusht/ Aftermath, American Masters: Inventing David Geffen, Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, Control Z: Season 2, Car Masters: Rust to Riches: Season

Hit & Run, Navarasa, The Swarm, Vivo

8 gusht/ Quartet

9 gusht/ Shaman King

10 gusht/ Gabby’s Dollhouse: Season 2, Phil Wang: Philly Philly Wang Wang, Untold

11 gusht/ Bake Squad, La diosa del asfalto, Misha and the Wolves

12 gusht/ Al Rawabi School for Girls, Lokillo: Nothing’s the Same, Monster Hunter: Legends of the Guild

13 gusht/ Beckett, Brand New Cherry Flavor, Fast & Furious Spy Racers: Season 5: South Pacific, Gone for Good, The Kingdom, Valeria: Season 2

15 gusht/ Mother Goose Club: Seasons 3-4, Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai: Season 1, Winx Club: Season 6

16 gusht/ Walk of Shame

17 gusht/ Go! Go! Cory Carson: Season 5, UNTOLD: Deal with the Devil

18 gusht/ The Defeated, Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes, Out of my league, The Secret Diary of an Exchange Student

19 gusht/ Like Crazy

20 gusht/ Everything Will Be Fine, The Loud House Movie, Sweet Girl

23 gusht/ The Witcher: Nightmare of the Wolf

24 gusht/ Oggy Oggy, UNTOLD: Caitlyn Jenner

25 gusht/ Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed, Clickbait, John of God: The Crimes of a Spiritual Healer, Motel Makeover, The November Man, The Old Ways, Open Your Eyes, Post Mortem: No One Dies in Skarnes, Rainbow High: Part 2, Really Love, The River Runner, Tayo the Little Bus: Season 4, The Water Man

26 gusht/ Edens Zero, Family Reunion: Part 4

27 gusht/ He’s All That, I Heart Arlo, Titletown High

28 gusht/ Bread Barbershop: Season 2, Hometown Cha-Cha-Cha

31 gusht/ UNTOLD: Crime and Penalties