I keni harruar çelësat? Mësoni si ta hapni derën e makinës për 30 sekonda

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.


Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bezdisshme për secilin nga ne.

Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe ekziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyrën e thjesht për shkyçjen e derës:


360grade.al