Pensionohet drejtori i përgjithshëm i Mercedes, BMW i përgatitë një video emocionale

Drejtori i Përgjithshëm i Mercedes Benz po largohet nga kompania të cilës i ishte bashkuar në vitin 1976. 


Dieter Zetsche ka drejtuar një nga kompanitë më të mëdha të Gjermanisë për 13 vjet me radhë. Ai është një bosët gjermanë që është i njohur për publikun e gjerë, transmeton Reporteri.net.

Në ditën e fundit të tij si Drejtor i Përgjithshëm i Mercedes Benz mes duartrokitjeve të shumta ai heq ID-në e kompanisë së tij, thotë mirupafshim dhe largohet nga kompania për herë të fundit.

Konkurrenti i gjigantit Mercedes, BMW ka përgatitur një video shumë emocionale ku e kanë falënderuar atë për një konkurrencë të denjë./Reporteri.net