Samsung ka prodhuar një veturë, kështu duket

Renault Samsung Motors XM3 Inspire është duke shijuar premierën e tij botërore në 2019 Motor Show në Seul.


Ky model mbante logon e Renault në grilën e saj dhe pritet të hyjë në prodhim gjatë këtij vitit.

XM3 Inspire, i sapo lansuar, do të bashkohet me një sërë sedanë të tjerë nga Renault dhenë Seul Motor Show-in në Seul, i cili zgjat nga 29 marsi deri më 7 prill.

Ndiqini disa fotografi të modelit, të siguruara nga Carbuzz.