Snapchat bëhet TV, vjen me 10 seriale

Studimet e fundit kanë treguar se në vitin 2019 njerëzit në SHBA do të kalojnë më shumë kohë në smartfonët e tyre sesa para televizionit.


Këtë duket se e kishte ne mendje Snapchat kur paralajmëroi se do të realizojë dhjetë seriale origjinale.

Snap Originals shihet si një konkurrencë e drejtpërdrejt për shërbimin televiziv të Apple.

Sidoqoftë, serialet si “Two Sides”, “Commanders”, “Untitled Daily BuzzFeed Show”, “Sneakerheads”, “While Black”, “Can’t Talk Now”, “Denton’s Death Date”, “Stranded ëith Sam and Colby” dhe “Dead of Night” mund të shihen në platformën e Snapchat.

Po ashtu, është paralajmëruar edhe një tjetër platformë, atë për lojëra.