Vetura e kosovarit me 2 milionë kristale që po habit të gjithë

Kjo mund të jetë vetura më e shtrenjtë që qarkullon në rrugët e Kosovës, jo vetëm për shkak të modelit, por edhe për shkak të dizajnit.


Ky shofer kosovar nga Prizreni, duket se është një marakli i madh i veturave, sa që ka vendosur që ta dizajnojë atë me më shumë se 2 milionë kristale.

Vetura e tipit “Porche”, është e veshur e tëra me kristal dhe mund të jetë e vetmja e tillë në Kosovë.

Për më shumë shihni videon: