Reporteri.net në rrjetet sociale

Lajme

Zëdhënësi i Shpend Ahmetit përkrah ‘me zemër’ Qëndron Kastratin

Publikuar

më:

Pas dorëheqjes së kryetarit të Kamenicës dhe lincimeve që nisën t’i bëjnë grupi pro Albin Kurtit, atij në mbrojtje i ka dal zëdhënësi i komunës së Prishtinës, Adonis Tahiri.

Tahiri ka postuar në fotografi “me zemër” bashkë me Qëndron Kastratin.

E njërës nga komnteve në foto, ku i shkruajnë “ruju mos po kallxoni burrni”, Tahiri i përgjigjet “edhe ky udbash apo?”

Ndërsa tjetrit koment “Adonis, ti koke provokativ”, ai i përgjigjet shkurt “Ouuu?”.

Ndryshe Qëndron Kastrati dha sot dorëhëheqje nga të gjitha funksionet brenda Vetëvendosjes.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]