Bislimi u premton qytetarëve mitrovicas se zëri i tyre do dëgjohet fuqishëm edhe në Kuvendin e Kosovës

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, Donjet Bislimi, sot është takuar me qytetarët mitrovicas për temat të cilat ata kanë nevojë të ngritën në Kuvend.


Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Bislimi ka thënë se këto takime konsultative i bën çdoherë para çdo seance të Kuvendit Komunal, shkruan Reporteri.net.

Ai i garanton qytetarët që edhe si deputet i Kuvendit të Kosovës do të vazhdojë komunikimin e njëjtë dhe zëri i tyre do dëgjohet fuqishëm.

Bislimi në listën zgjedhore të PDK-së garon me numër 110.

Ky është postimi i tij i plotë:

Si para çdo seance të Kuvendit Komunal, edhe sot para seancës së nesërme u konsultova me qytetarë për temat të cilat ata kanë nevojë të ngritën në Kuvend,

Ju garantoj që edhe si Deputet i Parlamentit do vazhdojmë njëjtë komunikimin dhe zëri juaj do dëgjohet fuqishëm!

#HoxhajKryeminister

#Rimekembje

#donjetbislimi110