Elshani i PDK-së, kryetarit të Zyrës për Certifikim: Sot ke bërë atentat ndaj demokracisë

Përfaqësuesi i Partisë Demokratike të Kosovës në KQZ, Arianit Elshani, ka thënë se kryetari i zyrës për certifikim të partive politike dhe kandidatëve me rekomandimin e tij ka goditur rëndë demokracinë.


Përfaqësuesi i PDK-së, ka thënë se Buleshkaj me një rekomandim të tillë “ka bërë atentat ndaj demokracisë”

“Ju z. Buleshkaj sot me këtë rekomandim kë bërë atentat ndaj demokracisë. Këtë rekomandim po e bëni bazuar në simpati politike”, ka thënë tutje Elshani.

“Cila është arsyeja që e ke ndërru qëndrimin kaq shpejt, a je kërcënu, a të kanë ofru ryshfet”, ka thënë tutje përfaqësuesi i PDK’së.

“Vendimi yt është sulm kundër demokracisë dhe nuk do t’i shpëtosh përgjegjësisë ligjore. Me këtë vendim po i shkel të gjitha hallkat e shtetit ligjor”, ka potencuar ai.

“ju ftoj që ti kalojmë listat e partive që janë të pastra”, ka theksuar Elshani.